Vyhlášení 3B poháru
29. 10. 2010

V sobotu 29.10.2010 se na sále Staročeské restaurace v Dolním Bousově konalo vyhlášení výsledků 3B-poháru 2010 spojené s "koňáckou" taneční zábavou. Akce se účastnilo okolo 60 lidí, kdy někteří si převzali ceny za jednotlivé kategorie, jak je níže uvedeno. K tanci a poslechu hrál D.J. Marcel a slovem provázel Dušan Kratochvíl.

Do budoucna je však pravděpodobné, že se počet účastníků takových akcí zvýší a bude tedy nutné pořádat vyhlášení přinejmenším v sokolovně. Další zajímavý nápad vyšel z úst děvčat z Dlouhé Lhoty, která si přála více takových zábav, takže bude-li zájem, pokusí se organizátoři o podobné zábavy, ale bez vyhlašování šampionů.

V ročníku 2010 byli pohárem a diplomem oceněni jezdci v kategoriích TRAIL (jízdy zručnosti), SPEED (rychlostní soutěže), JUMP (skokové soutěže), YOUNG (jezdci do 18ti let); STÁJE (nejlepší stáj) a ALL AROUND CHAMPION (celkový vítěz). Navíc byli mašlí oceněni nejstarší jezdec; nejlepší jezdec nad 50 let; jezdec, který předvedl nejhezčí výkon a 100% účastník. Upomínkové diplomy si odnesli i rozhodčí a všichni jezdci, kteří startovali ve všech dílech 3B-CUPu 2010. Pro nejlepších 6 v all aroud šampionovi byly připraveny věcné ceny, které věnoval David Štupl.

Než připomeneme, jak jednotlivé šampionáty dopady, musíme ještě uvést, že celého 3B-CUPu 2010 se účastnilo 66 startovních dvojic z 16ti stájí.
A jak jednotlivé šampionáty tedy dopadly?

nejstarší jezdec: Oldřich Král - Laik (Bechovské království)
nejlepší jezdec nad 50. let: Václav Král - Laik (Bechovské království)
nejhezčí výkon: Pepa Vojta - Toffina (Bechovské království)
100% účastník: Dráža Chmelová - Zora (Podlázky)
rozhodčí: Martina Botlíková, Dušan Kratochvíl, Milča Králová, David Štupl
účast na všech akcích: Tereza Botlíková - Dark Brown Jack (Two O ranch); Miloš Brůcha - Pedro (Podlázky); Tomáš Dajč - Sheila (Na Tvrzi Horní Bousov); Drahomíra Chmelová - Zora (Podlázky); Eva Kalinková - Night Devil (Staré Hrady); Milena Králová - Prérijní Růže (Bechovské království); Monika Kučerová - Celebrit (Na Tvrzi Horní Bousov); Jan Rosický - Korsika (Staré Hrady); Markéta Tomášová - Betina (Řitonice); Šárka Vrabcová - Carolína (Tak na co čekat)

Sepsal, vyhlásil a zorganizoval Dušan KRATOCHVÍL, za což mu patří velký dík!

VÝSLEDKY:













zpět